BSL-links

Navigatie

Over de website Fysische diagnostiek 2e druk

Gebruikersinstructie

De website van Fysische diagnostiek 2015 is bedoeld om u te helpen de techniek van het lichamelijk onderzoek zich zo goed en snel mogelijk eigen te maken. De website is zo opgebouwd dat de bezoeker snel en makkelijk de informatie kan vinden die hij of zij nodig heeft rond een bepaald onderwerp. Er zijn verschillende manieren om informatie (tekst uit het boek, video's of geluidsfragmenten) te vinden:

  • Ga direct naar een van de overzichtpagina's: Inhoud boek, Video's, Geluiden of Checklists.
  • Maak gebruik van de zoekfunctie om een overzicht te krijgen van informatie die er te vinden is op de website rond een bepaald onderwerp.
  • Rechts in het scherm wordt de mogelijkheid geboden uw selectie te verfijnen, bijvoorbeeld op hoofdstuk, trefwoord of type informatie.
  • Zoekt u meer informatie rond een item dat u aan het bekijken bent? Rechts in het scherm kunt u doorklikken naar gerelateerde items.

 

Het is onze doelstelling om Fysische diagnostiek 2015 zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen van de gebruikers. We zijn daarom erg benieuwd wat u van de site vindt. Heeft u opmerkingen over het boek en/of de website? Laat het dan weten via het contactformulier. Voor inhoudelijke opmerkingen kunt u zich tot de hoofdredacteur wenden: tohdejongh@telfort.nl.
 

 

Videoproductie

De meeste video's van het lichamelijk onderzoek zijn geproduceerd door Primavideo (www.primavideo.nl).

De video's zijn opgenomen op het klinisch trainingscentrum van het VU medisch centrum.

NB: De video's spelen niet goed af op een tablet.

Onderdeel van